Centrale Verwarming Installatie

Centrale Verwarming Installatie 2023-11-12T18:47:34+00:00

Naast elektriciteit kunt u ook bij ons terecht voor de installatie van uw verwarming. Dat hoeft u trouwens niet los te zien van elektriciteit. U kunt uw verwarming ook koppelen aan een domoticasysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld via uw smartphone de verwarming op de door u gewenste temperatuur laten draaien net voor u thuiskomt.

Ab Electro is uw partner in de grote regio Aalst de installatie of herstelling van een verwarmingsketel. Bel ons dan direct op het nummer 0477 40 84 25 of neem contact op via ons contactformulier!

Soorten verwarming

Wij installeren:

Condensatieketel

Condensatieketels kunnen permanent een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen condenseren. Zo wordt meer nuttige warmte vrijgemaakt. In vergelijking met een lagetemperatuurketel behaalt een condensatieketel een energiebesparing van ongeveer 10%.

Kies daarbij voor een modulerende condensatieketel in combinatie met een modulerende thermostaat en/of een weersafhankelijke regeling. Dan wordt het vermogen traploos aangepast aan de vraag.

Vloerverwarming

Jouw huis met vloerverwarming uitrusten is een uitstekend idee. Het is esthetisch en zorgt voor een aangename en gelijkmatige verdeling van de warmte in jouw woning. Het grote voordeel: het werkt bij lage temperatuur waardoor je energiekosten bespaart.

Wil je meer informatie over een verwarmingsketel of onze service en diensten in de omgeving van Aalst? Bel ons onmiddellijk op het nummer 0477 40 84 25 of neem contact op via ons contactformulier!

Warmtepompen en zonneboilers

Om uw centrale verwarming een handje te helpen, kunt u kiezen voor de ecologische oplossingen van een warmtepomp of een zonneboiler. Met een warmtepomp gaat u warmte uit de aarde halen om zo uw huis te verwarmen.

Een warmtepomp is een toestel dat warmte uit de natuur haalt en afgeeft in de woning. Het is ideaal voor een goed geïsoleerde woning met vloer- of muurverwarming. Een warmtepomp is goed voor het milieu en vermindert de CO2-uitstoot. Terwijl de meeste verwarmingssystemen volledig op (fossiele) brandstof of elektriciteit draaien, haalt een warmtepomp tot 70 à 80% van haar energie uit de bodem, het grondwater of de lucht.

Een zonneboiler helpt dan weer om een deel van uw warm water te krijgen met de hulp van gratis zonnewarmte.

AB-Electro helpt u aan een kwaliteitssysteem in uw woning of bedrijf dat perfect aan de verwarmingsnoden zal beantwoorden. Wij kiezen voor gereputeerde merken die hun efficiëntie bewijzen voor tal van klanten.

Meer weten of een offerte aanvragen voor uw verwarming? Contacteer ons!

OFFERTE AANVRAGEN