Domotica

Domotica 2023-11-12T20:31:45+00:00

Domotica is eigenlijk een verzamelnaam voor allerhande systemen die uw huishouden op een bepaalde manier gaan automatiseren. Dat kan gaan van verlichting die automatisch aan- of uitschakelt op bepaalde tijdstippen, rolluiken of zonneweringen die zich openen en sluiten afhankelijk van de stand van de zon of de muziek die begint te spelen en de verwarming die al lekker draait wanneer u ’s avonds thuiskomt.

Domotica met Niko Home Control

Kort gezegd, domotica biedt mogelijkheden, heel veel mogelijkheden zelfs. AB-Electro is ervaren in het installeren van huiselijke automatisatie in heel regio Aalst. Wij laten u graag ontdekken wat wij voor u kunnen doen. Wij kiezen resoluut voor systemen die hun kwaliteit reeds ruimschoots hebben bewezen zoals Niko Home Control , Qbus, Dobiss, etc.

Denk u aan een systeem om uw verlichting, rolluiken, muziekinstallatie, verwarming of nog iets anders te automatiseren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag aan de beste oplossing met onze domoticasystemen.

Beveiliging & automatisatie

Heel belangrijk onderdeel is de beveiliging van woning. Wij plaatsen en installeren detectiesystemen ( bewegingsdetectie, branddetectie ) en beveiligingsystemen zoals camerabewaking, elektrische rolluiken, de installatie van gestuurde buitenverlichting en tuinverlichting… met een domoticasysteem maakt het wonen een stuk veiliger.

Neem snel contact met ons op . Wij bespreken graag uw beveiliging en automatisatie

OFFERTE AANVRAGEN