Camerabewaking

Camerabewaking 2017-11-11T04:08:00+00:00

Een verwittigd man is er twee waard. En dat geldt ook als het om de veiligheid in en rond uw huis of bedrijf gaat. Met een bewakingscamera houdt u altijd zicht op wat er gebeurt. Zelfs wanneer u niet thuis bent.

Loopt er iets mis of is er een ongewenste bezoeker? Dan weet u het meteen. Er zijn onder andere camerasystemen die u via een app kunt bekijken met uw smartphone. U kunt dan ook een melding krijgen wanneer er iets abnormaals gaande is voor de lens.  Zo bent u meteen op de hoogte en kunt u een passende actie ondernemen als dat nodig zou zijn.

Daarnaast hebben camera’s op zich ook een afschrikkend effect op dieven. Een inbreker zoekt vaak naar huizen waar hij weinig risico ziet om betrapt te worden. Als hij camera’s ziet, zal hij dus vooraf al twee keer nadenken voor hij wil binnendringen. Zo kunt u dus niet alleen iemand op heterdaad betrappen, u kunt ook inbraken voorkomen via camerabewaking.

Draadloze alarmen

Naast camera’s, installeren wij ook draadloze alarmsystemen. Wij werken daarvoor samen met de service van Verisure omdat zij hun waarde al bewezen hebben voor een groot aantal klanten en hun producten steeds blijven verbeteren.

Wenst u meer informatie of wil u een camera of alarm installeren? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder! Camera’s en alarmen van alle merken en prijsklassen.

OFFERTE AANVRAGEN