Elektrotoestellen

Elektrotoestellen 2023-11-12T16:50:01+00:00

Bij het plaatsen van elektrotoestellen is veiligheid het allerbelangrijkste. Uit onderzoeken blijkt dat in veel Vlaamse woningen de elektriciteit eigenlijk niet helemaal veilig zit. Het is dan ook geen makkelijke opdracht. AB-Electro helpt u graag bij de plaatsing van elektrotoestellen zoals ovens, koelkasten, kookplaten en meer van topmerken als Philips, AEG, Bosch, Miele, Siemens, etc.

Bij elektrische toestellen komen zaken als aarding, stopcontacten, gebruiks- en installatievoorwaarden, differentieelschakelaars en nog heel wat andere dingen kijken. Dat kluwen is niet eenvoudig en verschilt ook afhankelijk van de noden van uw woning, de toestellen zelf en de oude elektrische installaties in het geval van een renovatie. Met AB-Electro wordt die knoop voor u ontward.

Herstellingen elektrische toestellen

Is uw kookplaat kapot? Doet de oven het niet meer? Uw koelkast of diepvriezer laat het afweten? Dan komen wij graag langs om te zien of we uw elektrische toestellen kunnen herstellen. Voor we repareren krijgt u eerst een prijsbestek. Bij zware defecten kan de reparatiekost immers in de buurt komen van de aankoopprijs van een nieuw toestel, of die zelfs overstijgen. Op die manier krijgt u geen onaangename verrassingen en maakt u de juiste keuze.

Kortom, wij plaatsen en repareren uw elektrotoestellen tot ze allemaal veilig en feilloos werken. Contacteer ons voor uw installaties!

OFFERTE AANVRAGEN